nontouring

Trend nou: nontouring sau cum sa arati ca Gigi Hadid

Nontouring este unul dintre cele mai noi trenduri de make-up, frate cu strobing si var foarte, foarte indepartat cu celebrul contouring (de fapt cu toate cele 1375 de variante). Probabil ai folosit si tu noua tehnica de machiaj, fara sa-ti dai seama ca va fi senzatia verii, ceea ce te face automat foarte trendy.

Bineinteles ca nontouring a starnit deja controverse si nemultumiri. Pe de o parte este apreciat de femeile care prefera un look natural si fresh, iar pe de alta parte este blamat ca nu „modeleaza” trasaturile fetei. Daca va reusi sa cucereasca Instagramul, probabil va avea viata lunga, dar deocamdata se anunta a fi doar „hitul” verii.

Nontouring Gigi Hadid

Ce presupune tehnica nontouring

Totul a pornit de la make-up artistul Renee Sanganoo, care considera ca nontouring este cel mai simplu mod prin care poti ajunge sa arati ca Gigi Hadid sau Kendall Jenner.

Este despre pielea proaspata si stralucitoare – nu vrei ca pielea ta sa fie prea mata sau prea uscata. Este aproape ca lenjeria modelatoare pentru piele. Stii ca o porti, dar nimeni nu trebuie sa o vada. Vara, lumea sta mai mult timp afara si poarta un machiaj mai usor. Nontouring arata mai natural” – Renee Sanganoo.

Nontouring

Trei pasi sunt necesari pentru a obtine un machiaj perfect prin tehnica nontouring, :

1. Aplicarea primerului – ai nevoie de el pentru ca machiajul sa se fixeze mai bine. Poti opta pentru un primer colorat, pentru a corecta mici imperfectiuni.

2. Aplicarea unui BB Cream sau a unui fond de ten cu acoperire mica. Foloseste corector doar pentru a camufla petele sau alte imperfectiuni minore.

3. Aplicarea highlighter-ului in punctele cheie: deasupra pometilor, sub arcada sprancenelor, de-a lungul nasului, deasupra arcului buzei superioare. Alege iluminatorul in functie de nuanta pielii – daca ai tenul foarte deschis la culoare, un highlighter rozaliu ti se va potrivi excelent, iar daca ai un ten mediu sau inchis, un highlighter auriu iti va pune cel mai bine in valoare trasaturile.

Despre stobing si iluminarea fetei poti citi mai multe aici: Strobing, noua tendinta in make-up

Nontouring

Gata. Chiar si fara sa ai experienta, poti obtine un nontouring ca la carte. Mai jos, poti vedea parerea unui beauty guru despre acest nou trend si motivele pentru care nu-l va pune in practica.

Digital Divas

Surse foto: english.fashion101.in, instyle.com

 

COMMENTS (1)

  1. Pingback: Sun stripping, un machiaj perfect pentru sezonul rece - UrbanWoman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *