ingrijirea tenului uscat

Ingrijirea tenului uscat cu ulei de macese

Ingrijirea tenului uscat în sezonul rece este absolut necesară, dacă vrei ca pielea să-și păstreze suplețea și să înfrunte corespunzător provocările fiecărei zile geroase. Pentru că în magazine găsești o gamă uriașă de produse special concepute pentru ingrijrea tenului uscat și poate fi greu să faci alegerea corectă, îți propunem să încerci cremele pe bază de Rosa Mosqueta, adică ulei de măceșe.

Ingrijirea tenului uscat cu ulei de macese

Extras din semințele trandafirului sălbatic, uleiul de măceșe are numeroase proprietăți benefice pentru tenul uscat, datorită conținutului ridicat de acizi grași (Omega-3, Omega-6 și Omega-9) și substanțe antioxidante.

Pe lângă faptul că are o acțiune emolientă și hidratantă, uleiul de măceșe previne îmbătrânirea tenului și contribuie la regenerarea celulară.

Citeste mai multe despre: Ghid complet de ingrijire a pielii iarna

Citeste mai multe despre: Îmbătrânirea prematură a tenului

Temperaturile scăzute, vântul puternic și toate celelalte efecte ale sezonului rece se resimt pe ten, acesta devenind mai uscat, mai aspru și tern. Dacă nu este îngrijită corespunzător, pielea uscată va îmbătrâni prematur și va fi premisa ridurilor, care se formează și în lipsa hidratării.

Citeste mai multe despre: Ridurile și liniile fine: cum le previi și cum le tratezi

Laboratoarele VivaNatura lansează o formulă  de ultimă generație: Crema 24 h antirid superlifting pentru ten uscat cu Macadamia și Rosa Mosqueta. Aceasta ajută la reducerea ridurilor fine, redă pielii fermitatea și elasticitatea, ajută la uniformizarea texturii și aspectului tenului.

Vivanatura Rosa Mosqueta îngrijirea tenului uscat

Cu o rețetă elaborată, componenetele cremei amplifică pătrunderea în piele a ingredientelor active, măresc hidratarea și elasticitatea pielii și ajută la obținerea unui aspect neted, tânăr și sănătos.

– extractul de  camelia – crește fermitatea pielii și reduce apariția ridurilor
– hialuronatul de sodiu – efect lifting, mărește finețea pielii
– vitaminele C, E și extractul incolor de turmeric – antioxidanți naturali
– uleiurile naturale – proprietăți nutritive, refac pielea uscată, deshidratată și matură
– uleiul de rosa mosqueta – eficient pentru îmbunătăţirea elasticității tenului, prevenirea ridurilor, renumit pentru atenuarea cicatricilor.

Crema se aplică prin tamponare ușoară, nu prin frecare sau întindere, pe ridurile de expresie – cum ar fi cele din jurul ochilor, dintre sprâncene, de pe frunte, din jurul gurii și de pe gât. Aplicați întotdeauna produsul pe pielea curată, înainte de folosirea cremelor emoliente. Crema antirid se folosește zilnic, dimineața sau seara.

Produsele VivaNatura pot fi găsite în magazinele naturiste, farmacii, rețeaua DM, precum și pe www.vivanatura.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *