bucharest beauty expo

Hai la Bucharest Beauty Expo 2016!

UPDATE! „Din cauza unor probleme cu furnizorii nu mai putem organiza targul Bucharest Beauty Expo in conditii optime si la cel mai inalt standard, asa cum ne-am obisnuit partenerii in cadrul evenimentelor organizate de noi.” – Echipa Project Expo.

Bucharest Beauty Expo invita toate doamnele, domnisoarele si domnii sa asiste la demonstratiile inedite de coafura, machiaj si nailart ce vor avea loc in cele trei zile de eveniment. Intrarea este gratuita pe tot parcursul targului.

Bucharest Beauty Expo, in Piata Victoriei

In perioada 21-23 octombrie va avea loc primul targ de produse cosmetice si beauty organizat vreodata in Piata Victoriei, unul dintre cele mai importante noduri rutiere si pietonale din Bucuresti. In pavilionul expozitional care va fi amplasat in Piata Victoriei se vor reuni cei mai importanti producatori de produse cosmetice din Romania, dar si reprezentanti ai celor mai cunoscute branduri internationale.

Bucharest Beauty Expo vine in intampinarea tuturor doamnelor, domnisoarelor, dar si domnilor, care nu au timp sa ia la rand nenumarate magazine pentru a-si alege produsele favorite si care totusi prefera sa testeze inainte de a cumpara.

La Bucharest Beauty Expo oricine va avea posibilitatea sa aleaga dintr-o gama larga de produse si servicii de infrumusetare, tratamente cosmetice sau spa si sa beneficieze de ofertele de pret pe care expozantii le vor oferi doar celor care le trec pragul in cele trei zile de eveniment.

Expozitia va avea mai multe categorii: produse pentru ingrijirea tenului, produse pentru machiaj, manichiura-pedichiura, produse pentru ingrijire corporala, produse pentru ingrijirea parului, produse wellness, parfumuri, accesorii, dar si aparatura dedicata intretinerii pielii, parului si corpului.

Vor fi prezentate si produse bio, complet naturale, sau creme care in mod obisnuit pot fi achizitionate din farmacii. In plus, va exista o sectiune dedicata saloanelor de cosmetica si coafura, unde maestrii in arta machiajului si hair stilistii vor face demonstratii inedite.

Bucharest Beauty Expo este organizat de catre Project Expo Games & Sports– coordonator al Targului Imobiliar PROJECT EXPO, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din Romania, care se desfasoara de asemenea in Piata Victoriei.

COMMENTS (2)

  1. cornelia

    sunteti niste idioti incompetenti ,am cotrobait toata piata victoriei si nu erati niciunde ,dar cu firme de cacat te astepti la orice.de ce ati facut reclama daca era o minciuna ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *