gemoterapia si sanatatea pielii

Gemoterapia si sanatatea pielii

Gemoterapia sau terapia naturala moderna este o metoda de detoxifiere prin care poti imbunatati si intretine sanatatea pielii. Daca nu esti familiarizata cu beneficiile gemoterapiei, afla mai jos cum functioneaza si ce produse iti recomandam pentru ca pielea ta sa fie mereu frumoasa si sanatoasa.

Ce este gemoterapia

La fel ca multe alte terapii, si gemoterapia isi are originile in Antichitate. Galenus (c.130—c.190), medic si filozof grec din Roma antica, cunoscut si ca parintele farmaciei, prepara un balsam cicatrizant din muguri de plop (Acopon), a carui faima a fost dusa mai departe de „Unguentum populeum”.

Mult mai tarziu, in secolul XX, medicul belgian Pol Henry redescopera calitatile binefacatoare ale mugurilor si explica modul in care aceste tesuturi embrionare, din care plantele se refac an de an, contin principiile active si energia necesara reluarii ciclului de viata. Pol Henry a denumit aceasta metoda terapeutica cu mai multi termeni: gemoterapia, blastoterapia si fitoembrioterapia. Dintre acestea, termenul de gemoterapie s-a impus, fiind mai usor de retinut (a nu se confunda cu terapia cu pietre pretioase geme).

Gemoterapia

Asadar, gemoterapia este o metoda bioterapica ce utilizeaza extractele obtinute din tesuturi vegetale embrionare proaspete: muguri, amenti, mladite, radicele, scoarta interna a radacinii sau scoarta de pe ramuri tinere, seva sau seminte.

Partile tinere ale plantei, recoltate in perioada optima, sunt supuse procedeului de extractie in stare proaspata. Prin continutul in factori de crestere se realizeaza un aport nutritiv cu un organotropism specific: in sfera pulmonara, digestiva, renala, osteo-articulara, cardio-vasculara, cerebrala, cutanata, genitala, etc.

Gemoterapia si sanatatea pielii

Detoxifiere pielii cu produse gemoterapice are numeroase beneficii. Stii deja ca detoxifierea reprezinta o strategie importanta pentru mentinerea sanatatii, mai ales la nivel cutanat. Pielea este cel mai mare organ de eliminare a toxinelor, sub forma transpiratiei. Prin piele se elimina zilnic aproape 1 kilogram de materii toxice, insa cand procesul natural de detoxifiere este defectuos, incep sa apara semne precum:

– piele lipsita de stralucire si elasticitate
– celulita
– acnee
– eczeme

Asa stii ca ai nevoie de ajutorul natural al gemoterapicelor. Efectul acestora se manifesta profund, la nivel celular, prin deblocarea unor functii perturbate ale organismului.

Pentru o piele mereu sanatoasa, Laboratoarele PlantExtrakt au creat Polygemma nr.13, un preparat cu actiune complexa, prin care se realizeaza o detoxifiere la nivel cutanat, dar si la nivel limfatic si renal.

In formula Polygemma 13 intra gemoterapice din seva de mesteacan si muguri de platan si de nuc, care au o actiune regularizanta a secretiilor pielii, sprijinind procesul natural de detoxifiere cutanata.

Polygemma 13 are actiune dermoprotectoare, antiseptica, antiinfectioasa si cicatrizanta la nivelul mucoaselor si pielii, cu efecte benefice in caz de piele inelastica, lipsita de stralucire, in celulita, acnee, caderea parului si in dermatozele de data recenta.

Cum se administreaza Polygemma 13 – cate 2 ml de 2 ori pe zi, inainte de mese (dimineata si la pranz), diluati in putina apa. Se recomanda cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, pentru persoanele care au manifestat in ultimul an afectiuni cutanate, pentru adolescenti sau pentru persoanele a caror functie de detoxifiere cutanata trebuie stimulata.

Pentru intretinerea sanatatii pielii si mucoaselor, este suficienta o cura anuala, de o luna de zile.

Produsele Polygemma au o noua infatisare

Gemoterapia este promovata in Romania de Laboratoarele PlantExtrakt, prin produsele gamei Polygemma. Experienta acumulata in cei 25 de ani de prezenta activa pe piata farmaceutica romaneasca si internationala a adus si confirmarea eficacitatii acestor formule pentru sustinerea sanatatii.

Incepand din aceasta toamna, produsele din gama Polygemma beneficiaza de o noua infatisare, in ambalaje mai prietenoase. Sunt 20 de produse in gama, fiecare cu o actiune detoxifianta specifica, astfel incat sa alegi preparatul in functie de nevoile organismului tau.

Gemoterapia - Laboratoarele PlantExtrakt gama Polygemma

Poti afla mai multe informatii despre terapia naturala cu extracte obtinute din tesuturi vegetale aflate in faza de crestere, adica gemoterapia, pe plantextrakt.ro si gemoterapie.ro.

Sursa foto: ndnr.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *