decor craciun spatii mici

Decor de sarbatori pentru spatii mici

De sarbatori, orice spatiu poate imbraca haine festive, iar cei care locuiesc in apartamente mici stiu cel mai bine cum sa profite de fiecare centimetru pentru a crea un decor de poveste. Inspira-te din imaginile de mai jos si adapteaza ideile pentru propria ta casuta.

Decoreaza ferestrele

Pentru a economisi spatiu si a aduce un strop din spiritul sarbatorilor in casa, decoreaza fereastrele cu ghirlande simpatice sau coronite de brad.

Decoreaza peretii

Uneori, decoratiunile inedite au un efect vizual mult mai mare decat un brad incarcat cu globuri si beteala. De exemplu, poti transforma vechile tavi rotunde pentru cuptor in decoratiuni haioase. Tot ce trebuie sa faci este sa lipesti fasii de dantela si panglici colorate pe exterior, iar apoi sa le fixezi pe perete. Asaza lumanari si crengute de brad pe fiecare tava si obtii decoratiuni adorabile.

Gaseste alternative pentru bradul de Craciun

Nu ai loc pentru bradul de Craciun? Atunci iata o alternativa: asaza crengute de brad, pin, tuia sau zada, plus crengute cu fructe rosii in vaze transparente. Este un decor simplu de Craciun si nici nu-ti ocupa loc suplimentar.

Decoreaza usile

Tot ca o alternativa la bradul de Craciun, poti decora cadrul usilor cu arcade din crengi de brad, pe care le impodobesti cu diverse decoratiuni tematice. Sau, daca ti se pare prea complicat, te poti rezuma la atarnarea unor decoratiuni de sezon direct pe usi.

Surse foto: buzzfed.com, theeverygirl.com, bhg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *