Culoarea anului 2017 greenery

Culoarea anului 2017: GREENERY

Culoarea anului 2017 este Greenery, o nuanta efervescenta de verde proaspat cu subtonuri galbene. Daca 2016 a stat sub semnul culorilor pastelate (roz cuart si albastru seren), 2017 va fi “guvernat” de tentele proaspete si revitalizante ale naturii, atat in domeniul frumusetii, cat si in cel de design interior.

Greenery simbolizeaza reconectarea cu natura si este o emblema cromatica a sperantei, reinnoirii si vitalitatii, dar in acelasi timp este o expresie a pasiunilor personale, a starii de bine si a atitudinii pozitive. Alegerea acestei culori are legatura si cu actualul context social si politic, atat de tumultuos si stresant, incat tot mai multe persoane simt nevoia sa-si intoarca fata catre natura si liniste.

Culoarea anului 2017: cu ce se asorteaza greenery

Conform Institutului Pantone, greenery este o culoare neu

tra inspirata din natura, mai exact din verdele crud al frunzelor si plantelor la inceputul primaverii. Astfel, greenery ne indeamna sa respiram adanc si sa ne revigoram organismul.

Greenery este o nuanta de tranzitie si poate fi integrata cu usurinta intr-o multitudine de combinatii cromatice, alaturi de culori neutre, aprinse sau tonuri pastelate si metalice.

Paletele cromatice pe care le vezi mai jos vor da tonul in moda, beauty si design.

Greenery 1
Greenery 2
Greenery 4
Greenery
Greenery
Greenery
Greenery
Greenery
Greenery
Greenery
Greenery

Culoarea anului 2017 in beauty

Acum ca stii care este culoarea anului 2017, nu-ti ramane altceva de facut decat sa-i gasesti un loc in rutina ta de frumusete. Poti opta pentru farduri si oje in nuanta greenery sau, daca nu esti inca decisa sa-i acorzi o sansa vizibila, poti alege un parfum in aceasta culoare efervescenta.

Culoarea anului 2017 in beauty

Culoarea anului 2017 in frumusete

Culoarea anului 2017 in moda

Chiar daca Institutul Pantone anunta abia in decembrie culoarea-vedeta a anului urmator, directiile spre care se orienteaza specialistii se afla cu luni bune inainte. Asa se face ca greenery a fost deja inclus in colectiile de primavara 2017 ale marilor case de moda, precum Pucci, Balenciaga, Zac Posen, Michael Kors, Kenzo si Sies Marjan.
Greenery in fashion

Greenery

Accesoriile in nuanta greenery vor avea cel mai mare succes in 2017, pentru ca adauga o pata de culoare in tinuta, fara sa distraga prea mult atentia de la piesele vestimentare.

Greenery shoes

Greenery accessories

Greenery

Surse foto: pantone.com, harpersbazaar.com, pinterest.com, komodos.ro, allure.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *