bobbi brown cosmetics

Bobbi Brown Cosmetics deschide al doilea magazin din România

Bobbi Brown Cosmetics, renumitul brand de produse cosmetice, parte a grupului Estée Lauder România, deschide cel de-al doilea magazin din București, în Park Lake Shopping Center, la un an de la intrarea pe piața din România.

Începând cu luna decembrie 2016, întreaga colecție de produse cosmetice se poate găsi și în Park Lake, zona parter. Abordarea unică asupra cosmeticelor și a conceptului de frumusețe întâmpină dorințele femeilor de pretutindeni de a purta un machiaj cât mai natural, o condiție esențială pentru a se simți bine în pielea lor și de a fi ele însele.

„Când privesc o femeie niciodată nu mă gândesc la ce tip de machiaj i s-ar potrivi, întotdeauna mi-am dorit să admir și să sărbătoresc frumusețea naturală. Femeile vor să arate și să se simtă ele însele, mai frumoase și mai încrezătoare”, este mesajul fondatoarei brandului, Bobbi Brown.

 

Bobbi Brown Romania

Bobbi Brown Cosmetics – 25 de ani

Mai mult decât atât, anul acesta se împlinesc 25 de ani de Bobbi Brown Cosmetics, aniversare marcată sub conceptul Be Who You Are. Campania evidențiează faptul că un make-up potrivit în tonuri naturale ajută o femeie să se simtă bine în pielea ei și să se vadă mai frumoasă. În plus, conceptul aniversar înglobează trecutul, prezentul și viitorul brandului.

Proiectul fotografic Be Who You Are onorează frumusețea a peste 40 de tipuri de femei: fotomodele, profesoare, scriitoare, activiste sau sportive cu vârste cuprinse între 13 și 83 de ani și evidențiază filozofia și scopul brandului în peste 500 de fotografii, interviuri și filmări. Bobbi Brown celebrează personalitatea și stilul fiecărui tip de femeie: naturală, radiantă, puternică, clasică, autentică.

Bobbi Brown Cosmetics Romania

Misiunea brandului este de a oferi o gamă de machiaj în culori și produse potrivite pentru toate tipurile de piele, dar mai ales, să răspundă nevoilor femeilor din întreaga lume. Astfel, secretul frumuseții este simplu: Be Who You Are!

Bobbi Brown și-a început cariera de make-up artist în anul 1981, iar 10 ani mai târziu pune bazele companiei sale lansând 10 nuanțe de rujuri esențiale pe care reușește să le comercializeze în celebrul magazin Bergdorf Goodman din New York. Inițial, planul său era de a ajunge să vândă 100 de bucăți în prima lună, dar iată că așteptările sale au fost cu mult depășite, vânzările fiind de 100 de bucăți pe zi.

Astăzi, Bobbi Brown este un nume global pentru machiaj, parfumuri și produse de îngrijire, prezent în peste 65 de țări și 50 de magazine independente din întreaga lume. În București, Bobbi Brown se găsește în Băneasa Shopping City și în Park Lake Shopping Center.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *